Op zoek naar een vakman voor de herstelling van uw autoruit in Antwerpen? Reken op PP Glas voor de herstelling.

Contacteer ons ☎️ +32 3 647 00 09 | 📱 +32 475 72 93 64

Samenwerking met verzekeringsmaatschappijen

We werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen, uw herstelling kost u dus niets wanneer u verzekerd bent tegen glasschade.

Voorruiten

Een sterretje in je autoruit kan op elk moment verder scheuren naar een barst, dit kan te wijten zijn aan temperatuurverschillen, een kleine schok in de weg, maar het gebeurt meestal wanneer je het het minst verwacht.

Bijna elk sterretje scheurt ooit verder wijst onderzoek uit.

Een herstelling van een sterretje op je autoruit is tot vijf keer goedkoper dan een nieuwe voorruit. De herstelling is ook een pak milieuvriendelijker dan een nieuwe autoruit. Zo heeft een herstelling tot 10x minder CO2 uitstoot dan een vervanging. De beschadiging van de voorruit kan trouwens snel aanleiding geven tot beschadiging van de ruitenwissers. Hoe sneller de herstelling uitgevoerd word, hoe minder tijd dat er vuil kan ophopen waardoor de herstelling een minder fraai resultaat zou opleveren. Je laat de autoruit dus best snel bij ons herstellen.

Zij- en achterruiten

Schade aan zij- en achterruit van je wagen moet altijd onmiddellijk aangepakt worden. Een achterruit herstellen is helaas niet mogelijk omdat achterruiten uit gehard glas bestaan. In tegenstelling tot een voorruit moet een beschadigde achterruit steeds vervangen worden. PP Glas kiest uitsluitend voor zij- en achterruiten van originele kwaliteit. Deze plaatsen we uiterst secuur, zodat ook de bijhorende elektronica – bijvoorbeeld het verwarmingselement van uw achterruit – perfect blijft functioneren.

Kraan- en bulldozer ruiten

Schade aan ruiten van gespecialiseerde voertuigen behoort ook tot ons aanbod. Zo herstellen wij ook de ruiten van kranen en bulldozers.

Herkalibratie rijhulpsystemen

Meer en meer auto’s worden uitgerust met allerhande rijhulpsystemen. Hierbij denken we onmiddellijk aan systemen als parkeersensoren, achteruitrijcamera’s, sensoren voor de dode hoek, maar er zijn bovendien nog systemen die werken met een camera achter de voorruit, denk aan verkeersbordherkenning, de rijstrookassistent en autonoom remmen.

Na een voorruitvervanging moeten deze speciale camera’s wanneer deze geraakt werden door de schade altijd opnieuw gekalibreerd worden en dit voor uw eigen veiligheid. Dit is uiteraard werk voor specialisten zoals u deze vindt bij PP Glas.

Onze service

PP Glas Antwerpen biedt levenslange garantie op elke ruit die ze vervangt. PP Glas Antwerpen herstelt of vervangt uw beschadigde autoruit, ongeacht het merk of model van de wagen.

Ofwel komt u bij ons ter plaatse, waar wij in ons atelier elk glas perfect op maat kunnen snijden, ofwel komt er een mobiele monteur langs bij u thuis of op uw werk om daar ter plaatse de autoruit te herstellen.

We herstellen vooral ruiten voor auto’s, maar u kan ook bij ons terecht met uw vrachtwagen, graafmachine, tractor of buldozer. Door jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in oldtimers.

Autoruit herstellen in Antwerpen? Reken op PP Glas!