Bij PP Glas, zijn we gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige dienstverlening aan onze klanten. Onze expertise in het tinten van autoruiten zorgt niet alleen voor een esthetische upgrade van uw voertuig maar biedt ook verhoogde privacy en bescherming tegen schadelijke UV-stralen.

Nieuwe Tarieven:

  • Driedeurs Auto: Voor slechts €130,- bieden wij een volledige tintservice, waarmee u uw driedeurs auto niet alleen een stijlvolle uitstraling geeft, maar ook het interieur beschermt tegen de zon en de inkijk vermindert.
  • Vijfdeurs Auto: Heeft u een vijfdeurs auto? Voor €180,- zorgen wij dat ook uw grotere voertuig van dezelfde voordelen geniet. Met ons vakmanschap en de beste kwaliteit tintfolie zorgen we ervoor dat uw auto er niet alleen beter uitziet maar ook een comfortabelere rit biedt.

Waarom Kiezen voor Ons?

  • Deskundigheid: Ons team van professionals is hoog opgeleid in de nieuwste tinttechnieken en -materialen.
  • Kwaliteitsmaterialen: We gebruiken alleen de beste kwaliteit tintfolie, die duurzaam is en maximale bescherming biedt.
  • Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. We streven ernaar om elke klant een persoonlijke service te bieden die aan al uw wensen voldoet.

Voor meer informatie of het plannen van een afspraak neem contact met ons op.